5G abonnementer - sammenlign priser på 5G abonnementer

For at koble på 5G netværket, er der en række ting, som man skal have på plads. Først og fremmest er det vigtigt, at man har en 5G telefon. Hvis ikke man har det, er der ingen chance for, at man kommer til at kunne nyde godt af de hurtige hastigheder. Næsten lige så vigtigt er, at man skal have et 5G abonnement til sin telefon.

Det betyder, at du skal have et simkort fra et teleselskab, der har et 5G netværk. Og her er det vigtigt, at du er opmærksom på, hvilket mobilabonnement du bestiller. For der er nemlig en risiko for, at et teleselskab både tilbyder 5G mobilabonnementer og 4G mobilabonnementer her i overgangsperioden.

Med andre ord, kan du altså risikere, at selvom teleselskabet har et 5G netværk, så får du ikke adgang til det, medmindre du betaler for et 5G abonnement. Det er naturligvis ikke alle teleselskaber, der har den regel, men det er reel risiko.

Teleselskab

Pris fra

Link til hjemmeside

Telmore

129 169 kr./md.

Telia

199 kr./md.

YouSee

149 199 kr./md.

Telenor

200 kr./md.

Der tages forbehold for tastefejl eller udgåede priser. Se teleselskabets egen hjemmeside for 100% aktuelle priser.

Guide til 5G simkort

For at du ikke ender med at bruge penge på et forkert abonnement, eller vælge et teleselskab, der endnu ikke tilbyder 5G til deres kunder, har vi lavet denne guide til, hvordan du vælger det rette 5G simkort. Det skulle gerne spare dig for både penge, tid og besvær i sidste ende, hvilket jo er noget vi alle kan lide.

Ovenstående tabel giver dig et overblik over alle de muligheder, som du har for at købe et 5G simkort til din telefon allerede i dag. Tabellen bliver naturligvis løbende opdateret, så du hele tiden kan sammenligne forskellige 5G mobilabonnementer baseret på pris, data, taletid og dækning.

Klikker du dig videre via tabellen ovenfor, kan du samtidig være sikker på, at du havner på den rette side, og dermed ikke kommer til at købe noget, der ikke er et 5G simkort.

Det har altså aldrig været nemmere at sammenligne og købe 5G simkort. Og dermed har det heller aldrig været nemmere at få adgang til lynhurtig data til din telefon.

Hvilke mobilselskaber har 5G abonnementer?

Vi giver dig ikke bare en oversigt over hvilke forskellige 5G abonnementer der er tilgængelige i Danmark, du får også et indblik i præcis hvilke mobilselskaber, der tilbyder 5G abonnementer.

Det er nemlig ikke alle teleselskaber, der har adgang til 5G netværk endnu, da det er både tidskrævende og dyrt at etablere. Derfor kan du også forvente, at det er de største teleselskaber, der vil være blandt de første, der kan tilbyde 5G abonnementer til deres kunder.

Vi opdaterer løbende tabellen øverst på siden, samt listen nedenfor, efterhånden som flere og flere teleselskaber melder sig på banen med 5G mobilabonnementer.

  • Telmore 5G abonnement
  • YouSee 5G abonnement
  • Telia 5G abonnement
  • Telenor 5G abonnement

Vil du vide mere om tidsplanen for 5G? Så læs vores guide til 5G dækning i Danmark, som forhåbentlig svarer på de fleste af dine spørgsmål. Det er vigtigt at huske på, at 5G endnu er en ny teknologi, og indtil den er mere udbredt og almindelig (hvilket vi forventer kommer til at være sidst i 2021), vil antallet af 5G abonnementer være begrænset. Indtil da må du væbne dig med tålmodighed, og blot forberede dig på den dag, hvor 5G bliver tilgængeligt der, hvor du bor.

Scroll til toppen