5G abonnementer - sammenlign priser på 5G abonnementer

For at koble på 5G netværket, er der en række ting, som man skal have på plads. Først og fremmest er det vigtigt, at man har en 5G telefon. Hvis ikke man har det, er der ingen chance for, at man kommer til at kunne nyde godt af de hurtige hastigheder. Næsten lige så vigtigt er, at man skal have et 5G abonnement til sin telefon.

Det betyder, at du skal have et simkort fra et teleselskab, der har et 5G netværk. Og her er det vigtigt, at du er opmærksom på, hvilket mobilabonnement du bestiller. For der er nemlig en risiko for, at et teleselskab både tilbyder 5G mobilabonnementer og 4G mobilabonnementer her i overgangsperioden.

Med andre ord, kan du altså risikere, at selvom teleselskabet har et 5G netværk, så får du ikke adgang til det, medmindre du betaler for et 5G abonnement. Det er naturligvis ikke alle teleselskaber, der har den regel, men det er reel risiko. Holder du dig til nedenstående tabel over gode tilbud på 5G abonnementer, er du dog relativ sikker på at få købt det rigtige abonnement til din nye 5G mobil.

Vi benytter affiliatelinks, for at kunne fortsætte med at holde dig opdateret omkring 5G i Danmark. Læs mere om, hvad det betyder for dig her.

Mobilabonnementer med 5G hos alle teleselskaber

I nedenstående tabel kan du se en oversigt over de teleselskaber, der tilbyder 5G mobilabonnementer til deres kunder. Vi har samtidig noteret en fra-pris, som indikerer prisen på det billigste mobilabonnement med 5G understøttelse. Vi forsøger løbende at opdatere listen, men det sker ikke automatisk, så du må bære over med os, hvis der skulle være uoverensstemmelser mellem priserne. Under alle omstændigheder, kan du klikke dig direkte videre til den side, hvor du kan oprette dit nye 5G mobilabonnement via den blå knap.

Teleselskab

Pris fra

Link til hjemmeside

Lebara

19 kr./md.

OiSTER

49 kr./md.

duka

59 kr./md.

3 Mobil

60 kr./md.

Velkommen

89 kr./md.

Telmore

169 kr./md.

eesy

179 kr./md.

CBB Mobil

179 kr./md.

YouSee

199 kr./md.

Telia

199 kr./md.

Telenor

199 kr./md.

Der tages forbehold for tastefejl eller udgåede priser. Se teleselskabets egen hjemmeside for 100% aktuelle priser.

Guide til 5G simkort

For at du ikke ender med at bruge penge på et forkert abonnement, eller vælge et teleselskab, der endnu ikke tilbyder 5G til deres kunder, har vi lavet denne guide til, hvordan du vælger det rette 5G simkort. Det skulle gerne spare dig for både penge, tid og besvær i sidste ende, hvilket jo er noget vi alle kan lide.

Ovenstående tabel giver dig et overblik over alle de muligheder, som du har for at købe et 5G simkort til din telefon allerede i dag. Tabellen bliver naturligvis løbende opdateret, så du hele tiden kan sammenligne forskellige 5G mobilabonnementer baseret på pris, data, taletid og dækning.

Klikker du dig videre via tabellen ovenfor, kan du samtidig være sikker på, at du havner på den rette side, og dermed ikke kommer til at købe noget, der ikke er et 5G simkort.

Det har altså aldrig været nemmere at sammenligne og købe 5G simkort. Og dermed har det heller aldrig været nemmere at få adgang til lynhurtig data til din telefon.

Hvilke mobilselskaber har 5G abonnementer?

Udrulningen af 5G er så småt begyndt rundt omkring i landet. Det betyder, at vi løbende ser flere og flere teleselskaber melde sig på banen med deres 5G abonnementer. Tabellen øverst på siden opdateres løbende, så du hele tiden kan få et overblik over hvilke muligheder der er for at få et 5G abonnement i Danmark. Du kan klikke dig direkte videre til teleselskabet og bestille dit abonnement allerede i dag, eller du kan nøjes med at bruge det som input til dine overvejelser.

Under alle omstændigheder er dette siden, hvor vi forsøger at holde dig opdateret omkring alle de 5G abonnementer, der er tilgængelige i Danmark. Nedenstående liste viser præcis hvilke teleselskaber, der i øjeblikket tilbyder deres kunder muligheden for at koble på et 5G netværk:

 • OiSTER 5G abonnement
 • 3 5G abonnement
 • Telmore 5G abonnement
 • YouSee 5G abonnement
 • Telia 5G abonnement
 • Telenor 5G abonnement
 • CBB Mobil 5G abonnement
 • Velkommen 5G abonnement
 • eesy 5G abonnement
 • OK Mobil 5G abonnement
 • DUKA 5G abonnement

Vil du vide mere om, hvornår du kan koble på 5G? Hvornår du kan forvente, at dit abonnement bliver omdannet til et 5G abonnement? Så anbefaler vi, at du læser med her på hjemmesiden, vi sørger nemlig løbende for at opdatere status på udrulningen af 5G.

Vi anbefaler, at du løbende vender tilbage og læser vores 5G nyheder, da det er her du finder alle de nyeste informationer om udrulningen af 5G abonnementer til danskerne. På vores side om 5G dækning kan du også læse mere generelt om, hvordan status er i forhold til dækning rundt omkring i landet.

Scroll to Top