Black Friday tilbud på 5G telefoner

Går du og overvejer, om det er tid til at købe en 5G telefon, men vil du helst ikke betale for mange penge? Så er det oplagt at være ekstra årvågen på Black Friday, hvor du kan være heldig at spare mange penge på 5G telefoner.

Hver eneste år fejrer tusindvis af danske butikker og webshops Black Friday ved at presse priserne i bund på en lang række forskellige produkter. Det gælder naturligvis også for diverse teknologiprodukter, som eksempelvis mobiltelefoner – også dem med 5G.

Du kan med fordel overveje at bruge PriceRunner, når du skal købe din 5G telefon på Black Friday. Her vil du kunne se en oversigt over de bedste priser på lige netop den telefon, som du er på udkig efter – og klikke dig direkte videre til den forhandler, der har det bedste Black Friday tilbud.

Alternativt kan du naturligvis også klikke dig direkte ind til webshops som eksempelvis Proshop eller ComputerSalg. Begge er danske forhandlere, der både er troværdige og har et stort udvalg af produkter inden for elektronik og andet.

Denne side er reklamefinansieret og indeholder muligvis affiliatelinks. Du kan læse meget mere om, hvad det betyder for dig (og for os) lige her.

Indholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  Spar penge på 5G telefoner på Black Friday: Se listen over gode tilbud

  Det er desværre ikke billigt at investere i en ny telefon – og slet ikke, hvis man vil have det bedste af det bedste. Både den nye iPhone 13 med 5G og Samsung Galaxy 21-serien koster adskillige tusinde kroner, og det kan derfor give god mening at holde øje med gode Black Friday tilbud på telefonerne.

  På den måde kan du nemlig få mere telefon for pengene, end du ellers ville kunne. Behøver du ikke de helt store og dyre 5G telefoner, kan du også spare penge på nogle af de lidt mindre og bedre prissatte mobiltelefoner.

  Nedenstående tabel forsøger så vidt muligt at samle Black Friday tilbud på 5G telefoner i alle prisklasser, så du kan klikke dig direkte videre til Pricerunner og finde den bedste pris på telefonen lige nu. Dermed får du det bedste overblik over, hvor du kan spare flest penge, når du skal købe en ny 5G telefon denne Black Friday. Listen er lang – vi ved det godt. Hvis du vil gøre det hele lidt mere overskueligt kan du med fordel åbne flere af de telefoner, som du er interesseret i, i hver sin fane, så du efterfølgende kan sidde og sammenligne dem lidt mere i ro og mag.

  Du kan også læse mere på vores forside, hvor vi har en fuld liste med korte beskrivelser af 5G telefoner, der kan købes i Danmark.


  Black Friday tilbud på ”almindelige” telefoner

  Er du ikke helt klar til at skifte over til en 5G telefon endnu, er du om muligt endnu bedre stillet på Black Friday. Der vil nemlig være tilbud på en lang række forskellige telefoner, og jo længere en telefon har været på markedet, jo billigere vil den sandsynligvis være på tilbudsdagen.

  Eftersom 5G-teknologien er relativ ny, er 5G telefonerne naturligvis også relativ nye. Vi forventer derfor, at mens de nok skal komme på tilbud, så er det de ældre 4G telefoner, der for alvor er penge at spare på. Så hvis du alligevel skifter telefon en gang hver 2. eller 3. år, så kan du med fordel overveje, om du behøver at investere i en 5G telefon endnu.

  Som du kan læse i vores seneste nyheder, samt andre steder på siden her, er det endnu et fåtal af de danske teleselskaber, der for alvor kan levere 5G signal til deres kunder. Det skyldes at teknologien endnu er i udrulningsfasen, og det vil først være sidst i 2022, at hele Danmark kommer til at have adgang til 5G, som det ser ud lige nu.

  Samsung Galaxy S20-serien

  Hvad er Black Friday?

  Black Friday er en amerikansk tradition, som vi har taget til os i Danmark. Selve begrebet stammer, så vidt man ved, fra 1961, hvor politiet i den amerikanske delstat Philadelphia brugte ordet til at beskrive det menneskemylder, der fulgte dagen efter Thanksgiving.

  Sidenhen har man modificeret betydningen en smule, så Black Friday i dag er en indikation på dagen, hvor butikkerne får overskud i regnskabet. Altså, at tallene går fra at være røde til nu at være sorte. Men hvorfor er det lige på Black Friday, at man snakker om at gå i plus (eller i sort)?

  Det er det fordi man siden 1952 har talt om, at amerikanernes juleshopping begyndte dagen efter Thanksgiving. Og eftersom Black Friday altid finder sted på fredagen efter Thanksgiving, er det altså blevet til dagen, hvor det lysner for butikkerne.

  I dag er Black Friday blevet til en kæmpe tilbudsfest, hvor butikkerne skruer ned for priserne, for at lokke kunderne til. Og mens det efterhånden foregår over en hel uge (dels fordi det angiveligt giver endnu flere salg og dels fordi COVID-19 i 2020 fordrer, at der ikke er tusindvis af mennesker, der slås om at komme først ind ad butiksdørene), så har det ikke altid været sådan. Tilbage i starten af 00’erne gjaldt det om at være tidligt oppe, når butikkerne åbnede allerede klokken 4:00 om morgenen – så kunne folk nå at shoppe amok i gode tilbud inden de skulle på arbejde.

  Danskerne elsker Black Friday

  Vi har i den grad taget Black Friday til os her i Danmark, hvor vi nærmest hvert år sætter nye rekorder for, hvor mange penge, der bliver brugt i samfundet på én dag. Og det er på trods af, at de danske tilbud sjældent kommer i nærheden af den vanvittige tilbudsfest vi ser på den anden side af Atlanten.

  Og når danskerne svinger dankortet i vildens sky på denne mørke fredag efter amerikanerne har mæsket sig i kalkun på Thanksgiving, så er det især nogle enkelte varegrupper, der tiltrækker vores opmærksomhed. Tallene viser, at vi især giver den gas med at købe følgende på Black Friday:

  • Elektronik
  • Hvidevarer
  • Julegaver
  • Tøj

  Måske ikke overraskende, så er elektronik øverst. For typisk er elektronik dyrt, og det betyder, at vi gerne tager alle de rabatter som vi kan få. Det er da også en af årsagerne til, at vi forventer, at Black Friday vil være med til at sætte skub i antallet af 5G telefoner på det danske marked.

  Scroll to Top