Om os

5Gtelefon.dk er en side, der er dedikeret til at informere helt almindelige danskere om 5G i Danmark og resten af verden. Dette gør vi gennem informative artikler, guides, anmeldelser af 5G telefoner og meget mere. Formålet er, at vores læsere er bedre informeret inden de køber en ny 5G telefon, skifter til et 5G abonnement eller lignende.

For at kunne fortsætte med at levere indhold omkring 5G, benytter vi os af såkaldte affiliatelinks (også kaldet reklamelinks). Disse links fører til vores samarbejdspartnere; eksempelvis teleselskaber og webshops, der sælger 5G telefoner.

Hvis du benytter et reklamelink på 5Gtelefon.dk, har det ingen konsekvenser for dig. Den eneste forskel er blot, at hvis du foretager et køb, så får vi en provision for at have ledt dig hen til den pågældende virksomhed. Der er altså ingen ekstra omkostninger for dig.

Vi udvælger naturligvis vores samarbejdspartnere nøje, og henviser derfor kun til virksomheder, som vi selv ville handle hos. Det er vores tryghedsgaranti til dig.

I øjeblikket anbefaler vi følgende virksomheder:

Scroll to Top