Nyhed: Samsung A42 giver flere danskere mulighed for 5G

Den 6. november 2020 kunne Samsung skyde salget i gang på en ret interessant telefon; Samsung A42 5G. Der er mange gode grunde til, at den er interessant, men den vigtigste er nok, at det er en af de billigste 5G telefoner på markedet lige nu.

Samsung Galaxy A-serien er kendt for at bestå af forholdsvis billige smartphones, som fortsat har et relativt højt kvalitetsniveau. Og den nye Samsung Galaxy A42 5G er ingen undtagelse. Her har man givet den gas med en quad-kamera, en nærmest kantløs skærm, et stort batteri og, ikke mindst, spritny 5G teknologi.

Den vejledende startpris på Samsung A42 5G er 2.699 kroner, og den kan blandt andet købes hos ProShop.

Reklamelink.

Indholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  Hurtig streaming og hurtig opladning

  Og lige netop den her 5G teknologi er spændende. For ifølge en undersøgelse, som YouGov har udført på vegne af Samsung, vil 30% af de danske forbrugere prioritere 5G næste gang, de skal købe ny telefon. Men indtil lanceringen af denne Samsung A42, har der ikke været mange muligheder for at købe en solid 5G telefon til en fornuftig pris.

  Derfor åbner den nye Samsung A42 op for, at langt flere danskere kan få adgang til 5G og alle de fordele, som det bringer med sig. En af disse fordele er blandt andet lynhurtig streaming og download, der gør det muligt at spille og streame i 4K på farten – helt uden problemer.

  Men Samsung A42 er naturligvis mere end sin 5G-teknologi. Det er også en billig smartphone med en 6,6-tommer stor HD AMOLED-skærm, et 5.000 mAh batteri og muligheden for 15W hurtigopladning.

  Samsung A42 5G med skarpt kamera

  Som nævnt er den nyeste og billigste telefon i A-serien fra Samsung også udstyret med et såkaldt quad-kamera. Det betyder i bund og grund, at Samsung A42 5G har fire kameraer, som fordeler sig på følgende måde:

  • 45 MP hovedkamera
  • 8 MP vidvinkelkamera
  • 5 MP makrokamera
  • 5 MP dybdekamera

  Hver især gør de det muligt at tage flotte og skarpe billeder i høj opløsning – ligegyldig om motivet er lige foran telefonen eller om du er ved at tage et landskabsbillede. Fortil er Samsung A42 udstyret med et 20 MP ”selfie”-kamera, der sikrer både selfies og videoopkald i høj kvalitet.

  Der skal naturligvis være plads til alle de billeder, du kommer til at tage og alt det indhold, som du kommer til at downloade med dit 5G data. Derfor kommer Samsung A42 5G med 128 GB lagerplads, samt plads til et microSD-kort med en lagerkapacitet på op til 1 TB.

  Samsung A42 5G bliver lanceret med en vejledende pris på 2.699 kroner.

  Samsung A42 5G kommer med 128 GB intern lagerplads og mulighed for op til 1 TB ekstern lagerplads.

  Ja. Samsung A42 er den, på nuværende tidspunkt, billigste Samsung telefon med 5G-kompabilitet.

  Samsung A42 5G specifikationer

  Når du går ud og køber Samsung A42 5G, som din første telefon med den spændende nye teknologi, kommer den med følgende specifikationer:

  Samsung Galaxy A42 5G

  Skærm

  6,6-tommer HD+ sAMOLED

  Infinity-U

  Kamera

  Bagkamera:

  48 MP AF (F1.8) + 8 MP FF (F2.2) + 5 MP FF (F2.4) + 5MP FF (F2.4)

  Frontkamera:

  20 MP FF (F2.2)

  Processor

  SM 7225 (Global)

  Dual 2.2GHz + Hexa 1.8 GHz

  Hukommelse

  RAM: 4 GB

  Intern lagring: 128 GB

  Ekstern lagring: op til 1 TB (microSD)

  Batteri

  5.000 mAh (typisk)

  15 W hurtigopladning

  Dimensioner

  Længde: 164,3 mm

  Bredde: 75,8 mm

  Tykkelse: 8,6 mm

  Vægt: 193 gram

  Andet

  Fingeraftrykssensor

  C-Type hurtigopladning

  Samsung Pay

  Farver

  Prism Dot Black

  Prism Dot White

  Prism Dot Grey

  Scroll to Top