Tablet

Sådan finder du den bedste billige tablet

Overvejer du at købe en ny tablet? Så læs med her i denne guide, hvor vi gennemgår nogle af de faktorer, som du skal være opmærksom på, for at finde den bedste af slagsen.

Skærmstørrelse

Det første du skal overveje, når du skal vælge en billig tablet, er hvad du vil bruge den til, da dette bestemmer den skærmstørrelse, der passer bedst til dine behov. Hvis du primært skal bruge din tablet til at læse eller skrive e-mails, så gå efter en tablet med en 7- eller 8-tommers skærm, som ligger bedre i hånden og nærmest efterligner følelsen af at holde en bog. Mindre tablets er også nyttige i situationer, hvor du måske kun har én hånd fri, som når du kører i en metro eller bus.

Men hvis binge-watching film er noget for dig, eller du planlægger at bruge din tablet til at se på store dokumenter, så gå efter noget større. En 10-tommer model, er det perfekte kompromis af bærbarhed og størrelse, der er stor nok til at have tilstrækkeligt med pixels.

Processor

Næsten alle billige tablets på markedet i disse dage er hurtige nok til, at du kan surfe på nettet, tjekke din e-mail og spille enkle spil. Du vil måske bemærke lidt sløvhed, når du har flere faner åbne på din webbrowser.

Forvent dog ikke, at en billig tablet er i stand til multitasking med flere programmer åbne på én gang, eller når du kører avancerede spil. Hvis du planlægger at bruge din tablet som din primære computer eller få udført seriøst arbejde, som at håndtere større regneark eller redigere billeder, skal du forvente at betale noget mere for en avanceret tablet. Hold dine forventninger rimelige, og enhver billig tablet vil klare grundlæggende funktioner.

Hukommelse

En væsentlig funktion, som du vil overveje, er hvor meget hukommelse den har. Selv de billigste tablets kommer med 16 GB hukommelse, hvilket er tilstrækkeligt nok til at surfe på nettet og læse e-bøger – men lige knap nok til at indlæse nogle apps og se en film. Hvis du vil downloade masser af spil eller anden software, så overvej en tablet med mindst 32 GB hukommelse.

De billigste tablets, har ikke et hukommelseskortslot, der lader dig udvide tablettens lagerplads. Lidt dyrere tablets, kan rumme et microSD-kort, der understøtter op til 1 terabyte lagerplads, så du kan gemme alle filmene og musikken i dit bibliotek og masser af software.

Scroll to Top